Textiel droogtunnels

De perfecte droogtunnel voor in uw productie

Bekijk het ruime assortiment aan droogtunnels van Pals Print & Screen. Onze textiel droogtunnels zijn de perfecte combinatie met een DTG-printer of zeefdrukmachine. Door middel van de droogtunnel kunnen de inkten op textiel optimaal worden gefixeerd en gedroogd voor het beste resultaat.

Bij Pals Print & Screen kunt u terecht als u een kleine of grote productiecapaciteit heeft. Ons assortiment is aangepast op alle productieruimtes waardoor wij een optimaal aanbod en service kunnen voorzien.

Bent u op zoek naar een kleine droogtunnel dan is de Tesoma Mini wellicht wat voor u, deze droogtunnel is 2 meter lang en flexibel inzetbaar. Is uw productie iets groter en heeft u iets meer ruimte? Onze Tesoma Maxi is 4 meter lang en valt daarmee tussen de Mini en de Compact in.

Heeft u een grotere productiecapaciteit, ga dan voor de Tesoma Compact. Deze 5 meter lange droogtunnel is zowel elektrisch als gas gestuurd. Een ideale machine in combinatie met middelgrote tot grote zeefdrukcarrousels of digitale textielprinters. Ten slotte heeft Pals Print & Screen ook de Tesoma Drylight, voor een optimale en kwaliteit gegarandeerde droogtunnel met lucht of infraroodstaling.

Bekijk de productpagina’s per product voor meer informatie en specificaties. Twijfelt u over welke machine het beste binnen uw productie past? De medewerkers van Pals Print & Screen staan voor u klaar om u een betrouwbaar advies te geven.

Heeft u interesse in één of meerdere van onze machines? Via het online offerteformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

palsprint.com
T +31 (0)13 577 37 67
info@palsprint.com

VOLG ONS OOK OP:

OFFERTE AANVRAGEN?

Geef via het slimme offerteformulier uw wensen aan ons door en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vraag een offerte aan

BEL MIJ TERUG

Vul uw gegevens in en druk op de knop.